21.1.2019

Järjestelykysymys

Lisää aikaa kiitos. Mistä sitä kaivetaan? Kaikelle on paikkansa -tyyppinen ajattelutapa on kiva kotona mutta välttämätön tietotyössä. Työpöydän, tiedostojen ja kansioiden on parempi olla virheettömässä järjestyksessä tai muuten työstä ei tule mitään, kun asioiden pitäisi tapahtua nopeasti. Pitää miettiä mitä sovelluksia käyttää viestintään, muistiinpanoihin ja vaikka kuvien hallintaan ja ovatko ne varmasti parhaita omiin tarpeisiin. Mitä yksinkertaisempi asetelma, sitä parempi.

Read more

23.11.2018

Mitä oikeasti teen

Kun kerron että olen Creative & Designer, useimmiten seuraa kysymys ”No mutta mitä sä sitten oikeasti teet?”. Enkä ihmettele, suunnittelijoiden tittelit nyt vaan on usein epäselviä. Yhdellä sanalla on ihan mahdotonta kertoa tyhjentävästi työstä ja osaamisesta.

Read more

23.11.2018

Suunnittelijoiden tittelit – lyhyt oppimäärä

Onko suunnittelijoiden titteleissä järkeä ja miten ne oikeasti eroaa toisistaan? Creative, UI/UX designer, visuaalinen vai graafinen suunnittelija – kenet ottaisit tekemään sivuston tai kamppiksen? Lue alta kymmenen yleisen luovan suunnittelijan kuvaukset niin olet lähempänä oikean tekijän löytämistä.

Read more

Ota yhteyttä
044 2801 806
merjajaskara(at)gmail.com

Sosiaalinen media
Linkedin
Instagram
Twitter