Merja Jaskara
+358 44 2801 860 
merjajaskara@gmail.com 
Olen Creative ja Designer Helsingistä. Palveluihini kuuluvat Art Direction, graafinen suunnittelu, brändäys, visuaalisten ilmeiden suunnittelu, logosuunnittelu, konseptisuunnittelu, digitaalisten palveluiden käyttöliittymä ja -ulkoasusuunnittelu, kuvitus ja tiedon visualisointi.

Hyvä design on viestin välittämistä, ei pelkkää estetiikkaa. Suunnitteluni lopputulos on aina selkeään ideaan ja johdonmukaiseen ajatteluun perustuva.
Kokemus
Minulla on yli 10 vuoden työkokemus luovana suunnittelijana, koulutukseltani olen Medianomi, Digital Design. Olen ollut mukana kehittämässä usean kansainvälisen brändin (mm. Nokia, Neste Oil, Lumene, Lindström) visuaalista viestintää sekä digitaalisia palveluita. Voin toteuttaa projekteja itsenäisesti tai työskennellä osana tiimiä riippuen työn sisällöstä ja laajuudesta. 

 Jos sinulla on projekti mielessä johon tarvitset suunnittelijaa, lähetä minulle meiliä tai soita niin jutellaan lisää. 
+358 44 2801 860 
merjajaskara@gmail.com
Palautetta asiakkailtani

"Merja is a warm person who brings her outstanding creative skills to client projects. She’s fun to work with and she always presents work well and takes feedback and input attentively. It was a true pleasure of working closely with Merja on the Krogerus’ brand identity development project for the past two years. Merja would be a great asset to any collaborative team."
Suvi Kankaanpää, Brand Coordinator, Krogerus

"Merjan kanssa yhteistyö on sujunut aina erinomaisesti. Työ on ollut laadukasta ja aikatauluissa on pysytty, minkä lisäksi Merja on joustavasti pystynyt palvelemaan meitä erilaisissa projekteissa”.
Thomas Vane-Tempest, Newsec Advice


"I worked with Merja in a corporate report project, she was responsible for layout and graphics, including infographics. Merja was innovative, precise and had excellent professional skills. She was able to pick up our ideas and turn them into informative, colorful and modern graphics and layout. Merja is also fun to work with and I recommend her as a professional and a co-worker."
Tarja Hämäläinen, Lindström
"Merja suunnitteli faceliftin Jolie brändillemme ja uuden kansainvälisen verkkokauppamme ilmeen. Merjan kanssa on erittäin mukava työskennellä ja kommunikaatio toimii hyvin. Hänellä on hyvä esteetiikan taju ja hän ottaa asiakkaan palautteen hyvin huomioon."
Hanna Sairinen, Jolie
"Merja toteutti toimeksiantomme luovasti ja ammattimaisesti melko tiukan aikataulun puitteissa. Työskentely hänen kanssaan oli sujuvaa ja mutkatonta."
Annakaisa Tavast, Viestinnästä vastaava asiamies, Suomen kulttuurirahasto
Back to Top