Info_page_cover_2

Tarvitsetko logon, visuaalisen ilmeen tai ehkä apua presentaation visualisointiin? Soita tai meilaa niin jutellaan miten voin toteuttaa ideasi!

044 2801 860

Tarvitsetko logon, visuaalisen ilmeen tai ehkä apua presentaation visualisointiin? Soita tai meilaa niin jutellaan miten voin auttaa toteuttamaan ideasi!

Soita 044 2801 860
e-mail

Olen kokenut freelancer Art Director ja graafinen suunnittelija Helsingistä. Erikoisosaamistani ovat visuaalinen ja graafinen suunnittelu, visuaalisten ilmeiden suunnittelu, logon suunnittelu, UI/UX suunnittelu sekä kuvitus ja tiedon visualisointi. 

Olen ollut mukana kehittämässä usean kansainvälisen brändin visuaalista viestintää, mainontaa ja digitaalisia palveluita, joten kokemusta löytyy todella monenlaisesta suunnittelusta. Olen myös tehnyt töitä satojen eri ihmisten kanssa joten tulemme varmasti hyvin toimeen! Tutustu työnäytteisiini ja lue lisää palveluistani

Koulutus: Medianomi, Digital Design.
Työkokemus: 13+ vuotta, joista 9 vuotta luovassa toimistossa.
Olen myös Grafian jäsen

 

Asiakkaita & Brändejä

Logot_1
Logot_2

Kokemuksia

Onnistuneita projekteja ja tyytyväisiä asiakkaita

"Merja is a warm person who brings her outstanding creative skills to client projects. She’s fun to work with and she always presents work well and takes feedback and input attentively. It was a true pleasure of working closely with Merja on the Krogerus’ brand identity development project for the past two years. Merja would be a great asset to any collaborative team."

Suvi Kankaanpää
 - Brand Coordinator, Krogerus

"I worked with Merja in a corporate report project, she was responsible for layout and graphics, including infographics. Merja was innovative, precise and had excellent professional skills. She was able to pick up our ideas and turn them into informative, colorful and modern graphics and layout. Merja is also fun to work with and I recommend her as a professional and a co-worker."

Tarja Hämäläinen – Lindström

"Olemme olleet todella tyytyväisiä työn jälkeen ja kommunikaation helppouteen: Merja on ymmärtänyt aina todella hyvin pelkän kuvailun perusteella, mitä olemme kulloinkin hakeneet. Järjestötoiminnassa usein aikataulut venyvät, ja viimehetken muutoksia saattaa tulla tiukallakin aikataululla. Merja on ollut todella kiitettävästi tavoitettavissa ja auttamassa näiden kanssa."

Jasmin Kopra  Nuorten Lääkärien Yhdistys ry

"Merjan kanssa yhteistyö on sujunut aina erinomaisesti. Työ on ollut laadukasta ja aikatauluissa on pysytty, minkä lisäksi Merja on joustavasti pystynyt palvelemaan meitä erilaisissa projekteissa."

Thomas Vane-Tempest – Newsec Advice

"Merja suunnitteli faceliftin Jolie brändillemme ja uuden kansainvälisen verkkokauppamme ilmeen. Merjan kanssa on erittäin mukava työskennellä ja kommunikaatio toimii hyvin. Hänellä on hyvä esteetiikan taju ja hän ottaa asiakkaan palautteen hyvin huomioon."

Hanna Sairinen – Jolie

"Merja toteutti toimeksiantomme luovasti ja ammattimaisesti melko tiukan aikataulun puitteissa. Työskentely hänen kanssaan oli sujuvaa ja mutkatonta."

Annakaisa Tavast – Viestinnästä vastaava asiamies, Suomen kulttuurirahasto

© Merja Jaskara Tmi 
Art Direction & Design

Ota yhteyttä

044 2801 860