Merja Jaskara
Puhelin: +358 44 2801 860 
Email: merjajaskara@gmail.com 
Olen kokenut creative ja suunnittelija Helsingistä. Luon ja kehitän visuaalisia ilmeitä, teen graafista suunnittelua ja käyttäjäkokemuksia. Osaamisalueisiini kuuluvat sekä digitaaliset palvelut että painetut julkaisut.

Palvelut 
Creative Direction. Visuaalinen identiteetti. Logosuunnittelu. Graafinen suunnittelu. Kuvitus. Käyttäjäkokemus. Interaktio- ja käyttöliittymäsuunnittelu. Design konsultointi.
Uskon että hyvä suunnittelu on viestin välittämistä, ei pelkkää estetiikkaa. Suunnitteluni lopputulos on aina selkeään ideaan ja johdonmukaiseen ajatteluun perustuva.
Kokemus
Monipuolinen ja vahva osaamiseni pohjautuu yli kymmenen vuoden työkokemukseen muun muassa graafisesta ja visuaalisesta suunnittelusta, interaktio- ja käyttöliittymäsuunnittelusta, kuvituksesta ja viestinnästä. Minulla on tarkka silmä yksityiskohdille, mutta hahmotan työni aina kokonaisuuden kautta. Olen ollut mukana kehittämässä monen suuren kansainvälisen brändin (mm. Nokia, NSN, Neste Oil, Lumene, Lemminkäinen, Lindström) visuaalista viestintää sekä digitaalisia palveluita. Koulutukseltani olen Medianomi, pääaineeni Digital Design.

Teen yhteistyötä sekä suurten että pienten yritysten sekä järjestöjen kanssa. Jos sinulla on projekti mielessä johon tarvitsisit suunnittelijaa, ota yhteyttä puhelimitse tai meilillä niin jutellaan lisää. 
Puhelin: +358 44 2801 860 
Email: merjajaskara@gmail.com
Palautetta asiakkailtani

"Merjan kanssa yhteistyö on sujunut aina erinomaisesti. Työ on ollut laadukasta ja aikatauluissa on pysytty, minkä lisäksi Merja on joustavasti pystynyt palvelemaan meitä erilaisissa projekteissa”.
Thomas Vane-Tempest, Newsec Advice


"I worked with Merja in a corporate report project, she was responsible for layout and graphics, including infographics. Merja was innovative, precise and had excellent professional skills. She was able to pick up our ideas and turn them into informative, colorful and modern graphics and layout. Merja is also fun to work with and I recommend her as a professional and a co-worker."
Tarja Hämäläinen, Lindström
"Merja suunnitteli faceliftin Jolie brändillemme ja uuden kansainvälisen verkkokauppamme ilmeen. Merjan kanssa on erittäin mukava työskennellä ja kommunikaatio toimii hyvin. Hänellä on hyvä esteetiikan taju ja hän ottaa asiakkaan palautteen hyvin huomioon."
Hanna Sairinen, Jolie
"Merja toteutti toimeksiantomme luovasti ja ammattimaisesti melko tiukan aikataulun puitteissa. Työskentely hänen kanssaan oli sujuvaa ja mutkatonta."
Annakaisa Tavast, Viestinnästä vastaava asiamies, Suomen kulttuurirahasto
Back to Top