Merja Jaskara
Puhelin: +358 44 2801 860 

Email: merjajaskara@gmail.com 
Olen kokenut creative ja suunnittelija Helsingistä. Luon ja kehitän visuaalisia ilmeitä, teen graafista suunnittelua ja käyttäjäkokemuksia. Osaamisalueisiini kuuluvat sekä digitaaliset palvelut että painetut julkaisut.

Palvelut 
Creative Direction. Visuaalinen identiteetti. Logosuunnittelu. Graafinen suunnittelu. Kuvitus. Käyttäjäkokemus. Interaktio- ja käyttöliittymäsuunnittelu. Design konsultointi.
Uskon että hyvä suunnittelu on viestin välittämistä, ei pelkkää estetiikkaa. Suunnitteluni lopputulos on aina selkeään ideaan ja johdonmukaiseen ajatteluun perustuva.
Kokemus
Monipuolinen ja vahva osaamiseni pohjautuu yli kymmenen vuoden työkokemukseen muun muassa graafisesta ja visuaalisesta suunnittelusta, interaktio- ja käyttöliittymäsuunnittelusta, kuvituksesta ja viestinnästä. Minulla on tarkka silmä yksityiskohdille, mutta hahmotan työni aina kokonaisuuden kautta. Olen ollut mukana kehittämässä monen suuren kansainvälisen brändin (mm. Nokia, NSN, Neste Oil, Lumene, Lemminkäinen, Lindström) visuaalista viestintää sekä digitaalisia palveluita. Koulutukseltani olen Medianomi (Digital Design).

Teen yhteistyötä sekä suurten että pienten yritysten sekä järjestöjen kanssa. Jos sinulla on projekti mielessä johon tarvitsisit suunnittelijaa, ota yhteyttä puhelimitse tai meilillä niin jutellaan lisää. 
Puhelin: +358 44 2801 860 
Email: merjajaskara@gmail.com

Back to Top